0
Domaći fudbal

OBRT: Najavljena zamena za Drinčića umesto u Partizan otišao put Grčke!

Objavljeno: 17.06.15 u 21:23

Fudbaler koji je već bio viđen na pragu Humske, i to kao zamena za Drinčića koji karijeru nastavlja u Izraelu, ipak neće doći u Partizan, pošto je danas u toku dana potpisao ugovor sa grčkim Plataniasom.

Ognjen Gnjatić bio je po ukusu trenera Partizana Zorana Milinkovića i već je bio viđen u crno-belom dresu. Navodno su bile ostale još samo formalnosti pre njegovog potpisa, pa će njegova promena kursa mnoge iznenaditi.

On je u Platanias došao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Radom, a danas je promovisan kao novo pojačanje ovog grčkog kluba u kojem će nositi dres sa brojem ‘šest’.

– Izuzetno sam srećan što sam se priključio Plataniasu. Reč je o dobrom i organizovanom klubu, grad je miran, što mi takođe odgovara. Spreman sam da pružim sve od sebe u novoj sezoni kako bih ispunio ambicije kluba. Nadam se da ćemo i ekipa i ja da ‘rastemo’ zajedno – rekao je na promociji Ognjen Gnjatić.

On će u Plataniasu imati pomoć sunarodnika u liku Luke Milunovića, koji u Grčkoj igra već nekoliko sezona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter