0
Fudbal

MARTINO: Ne želim da čuvam posao pobedama na sreću

Objavljeno: 17.06.15 u 10:31

Reprezentacija Argentine je na jedvite jade stigla do bodova u susretu sa Urugvajem na „Kopa Amerika“ pobedivši sa ekstreno neubedljivih 1:0.

Selektor Argentine Gerardo Martino priznao je da je njegov tim uz veliku dozu sreće stigao i do tog jedinog gola. On je izjavio da mu „srećne pobede“ sasvim sigurno neće zadržati posao na kormilu svoje reprezentacije.

– Ono što sam ja video je suštinski 70 minuta sličnog meča poput onog protiv Paragvaja – rekao je bivši trener Barse.

– Mi smo držali loptu u posedu, pokušali smo da stvorimo šanse, ali nas je Urugvaj uvek sasecao u korenu igrajući između naših linija i krila – kazao je Martino.

– Zbog toga smo izgubili moral i naša dodavanja nisu bila precizna. Mnogo su nam naudili na taj način, pošto mi želimo da imamo kontrolu nad tokom utakmice. Zbog toga nismo mogli da budemo u našem ritmu 90 minuta – kaže selektor Argentine.

– Istina je da nismo imali toliko šansi kao u meču s Paragvajem, ali posle gola Aguera mogli smo da ih dokrajčimo. Imali smo par prilika koje nismo realizovali – istakao je šef struke Argentine.

– Ono što je činjenica jeste da živimo od rezultata. Ukoliko dolazimo do trijumfa na sreću, a to je teško u svako meču, neću moći da ostanem selektor… A ja želim da ostanem na ovom radnom mestu nekoliko godina, zato moramo da pronađemo naš stil – podvukao je Martino.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter