0
Fudbal

LEO MESI: Urugvaj nije žele da igra fudbal

Objavljeno: 17.06.15 u 10:10

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je Urugvaj sa prilično „mršavih“ 1:0 u meču grupne faze na „Kopa Amerika“.

Jedini gol na susretu postigao je Serhio Aguero na asistenciju Zabalete, a Lionel Mesi smatra da cilj njegovih rivalanije bio da se nadigrava na terenu, već da obstruira igru „Gaučosa„.

– Urugvaj nije izašao na teren da igra fudbal, oni su tražili kontakt. Ali, pokazali smo javnosti da i mi znamo kako da se nosimo sa time i da igramo na taj način takođe, iako je takva igra nešto što ne volimo najviše – rekao je Mesi.

– Ipak, pokušali smo da odgovorimo na njihovu igru istom merom. Međutim, Urguvaj nas je pokrivao vrlo, vrlo usko. Vidi se da nisu došli da bi igrali mnogo – kazao je Mesi.

– Uprkos svemu, pokušali smo da raširimo igru preko krila. Oni su se nadali da će moći da urade nešto iz kontri – rekao je Mesi.

– Srećom po nas Aguero nam je doneo gol nakon koga smo mogli da u opuštenijoj atmosferi nastavimo da se borimo – kazao je Mesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter