0
Fudbal

EURO U21: Hrabra Srbija nije uspela da slomi Nemačku sa igračem više (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.15 u 22:43

Na otvaranju takmičenja na Evropskom šampionatu u Češkoj za igrače do 21 godine, fudbaleri Srbije bodelili su bodove sa Nemačkom rezultatom 1:1.

U danu kada Srbija slavi veliki uspeh svojih omladinaca, mlada reprezentacija Srbije počela je nastup na prvenstvu Evrope i verovatno nošena tom euforijom koja nam stiže sa Novog Zelanda izuzetno hrabro se suprotstavila prvom favoritu šampionata Nemačkoj.

Od samog starta meča Srbija je jurnula napred i već u sedmom minutu stigla je do rezultata. Filip Đuričić je velemajstorskim potezom oduševio pola Evrope i dokazao svoju klasu.

Ipak, rezultat je bio poravnat već u 17. minutu kada je fudbaler Liverpula Emre Čan preciznim udarcem savladao Dmitrovića.

Jojić je u 26. minutu imao novu priliku, međutim, neobjašnjivo levom nogom sa desne strane je loše šutirao pored gola.Krajem prvog poluvremena Čaušić je poslao projektil ka golu ter Štegena, ali je golman Barselone majstorski reagovao i zakačio loptu taman toliko da se ona od prečke odbije na gol-liniju, a zatim u polje.

Nije pomoglo ni isključenje Guntera koji je zaradio drugi žuti karton kada je simulirao, što je sudija adekvatno sankcionisao. I umesto da Srbija iskoristi igrača više, Nemci su, mora se priznati, bili adekvatniji u napadu, pa su u samoj završnici imali stopostotnu priliku, ali je Jojić izblokirao pokušaj Dolanda.

Sledeći meč Srbija igra u subotu od 18 časova protiv domaćina Češke, koja je u prvom meču šampionata poražena od Danske sa 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter