0
Fudbal

EURO U21: Danci posle preokreta utišali domaćine na startu prvenstva!

Objavljeno: 17.06.15 u 20:33

U prvoj utakmici šampionata Evrope za igrače do 21 godine reprezentacija Danske savladala je domaćina Češku rezultatom 2:1, čime je izbila na čelo tabele u grupi u kojoj se pored ova dva tima, nalaze i Srbija i Nemačka.

Česi su na otvaranju prvenstva dobro otvorili i meč, u 35. minutu došli su do prednosti golom Kaderabeka na opšte oduševljenje domaće publike. Međutim, u drugom poluvremenu potpuno drugačija slika na terenu.

Reklo bi se, kako su Danci otišli u zaostatak, tako su još lakše preokrenuli rezultat. Prvo je u 56. minutu Vestergard doneo izjednačenje Skandinavcima, da bi šest minuta pre kraja Sisto doneo sva tri boda Danskoj, na razočarenje domaćih navijača.

Danska je tako povela trku za polufinale u našoj grupi u kojoj se pored nje i Češke nalaze i naša reprezentacija i Nemačka i koje večeras od 20:45h igraju svoj međusobni duel na prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter