0
Ostali sportovi

EI BAKU: Zorana Arunović upucala četvrto zlato za Srbiju

Objavljeno: 17.06.15 u 12:02

Zorana Arunović osvojila je zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj na prvim Evropskim igrama u Bakuu. Zoranino zlato je 4. najsjajnije odličje za tim Srbije u Bakuu i ukupno 7. medalja.

Zorana je u izuzetno jakom meču uspela da sa rezultatom 199.5 postane šampion prvih Evropskih igara. Srebro je osvojila Sonia Franket iz Španije sa 196,3, dok je bronza pripala Viktoriji Čaikovoj iz Belorusije sa 177,4 kruga.

1W6A6722„Jako dobar meč i dobar kvalifikacioni rezutat. Bilo mi je dosta teško, ali sam uspela da prevaziđem neke probleme koji su me mučili. Ovo mi je praktično najbolji rezultat u poslednje dve godine i srećna sam što sam konačno, posle nekog vremena uspela da uzmem medalju i napolju,“ rekla je Zorana po osvajanju zlatne medalje za Srbiju.

Naša šampionka! @zoranaarunovic #TeamSerbia #streljastvo #shootingsport #Baku2015 #BakuGames #baku #OKSrbije

A photo posted by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije) on

Druga naša predstavnica u disciplini vazdušni pištolj Bobana Veličković zauzela je 14. mesto u kvalifikacijama i nije uspela da se plasira u finale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter