7
Košarka

DANILO ANĐUŠIĆ ZA HOTSPORT: Verujem u Partizan, okrenuće se bar jednom na njihovu stranu!

Objavljeno: 17.06.15 u 16:03

Dosta poznatih Partizanovaca, bivših igrača i miljenika navijača okupilo se u ponedeljak uveče u Pioniru. Glas ni dlanove nisu štedeli Aleksandar Mitrović, Novica Veličković, Jan Veseli, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić a bili su tu i odbojkaši Aleksandar Atanasijević i Bojan Janić…

– Naravno, mi smo uvek tu, kada god nam se ukaže prilika i dozvole nam obaveze dođemo da podržimo naš klub. Tako je bilo i ovoga puta, jer svi smo mi jedna porodica – ističe Danilo Anđušić, bivši košarkaš crno-belih koji jako dobro zna kakva je filozofija Partizana i kako se osvajaju trofeji sa crno-belima.

 Nažalost, ni podrška Grobara, a ni poznatih, nije pomoglo njihovom voljenom Partizanu, Zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

– Meč je bio neizvestan do samog kraja. Ovo je finale plej-ofa, mnogo je tenzije, pritiska… Partizan je jako dobro igrao do samog kraja, nisu imali sreće da slave. Iako je 2:0 za Zvezdu, mislim da crno-beli  mogu da dobiju naredni meč kada je Zvezda domaćin, pa i četvrti i izbore majstoricu.

Šta Partizan treba da uradi da preokrene seriju?

– Moraju da suzbiju redove. Mnogo je tu faktora, mnogo sličnih mečeva su odigrali ove sezone kada im je je falila jedna lopta. Nedostaje im i malo sreće. Vidimo svi da se igrači bore, daju strvarno sve od sebe. Verujem da će se do kraja ove serije bar jednom okrenuti i imaće šanse za nešto više.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nije lako igrati u ovako užarenoj atmosferi.

– Teški su uslovi za igru, nama pored terena je teško da dišemo, a kamoli njima na terenu. Verujem i znam da im je teško. Želim im puno sreće, uz Partizan sam i znam da će dati sve od sebe da produže seriju.

Da li je na igračima Partizana sada mnogo veći pritisak zbog vođstva Zvezde u seriji i zbog eventualnog prekida dominacije i zaustavlajnja na 13 šampionskih titula u nizu?

– Možda im je to opterećenja, a možda im je sada i olakšanje. Znaju da više nemaju šta da izgube i u takvoj situaciji mogu do pobede i do bar još jednog meča. A onda je sve moguće. Imamo kvalitetne igrače, jako dobar tim koji može mnogo – ne prestaje da veruje u svoj bivši klub Danilo Anđušić, igrač Bilbaa.

 

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Ovo sto prica Andjusic ni dete od 6 godina nebi pricalo a ni verovalo… On je zaslepljen sa Partizanom Nis i ne vidi koliko je Crvena Zvezda jaca i kvalitetnija… 3-0 sutra, ako ne verujete dodjite do naseg hrama kosarke, pripremamo pakao Partizan Nis-u!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde da se kladimo u po platu da ce tvoj bivsi klub biti pociscen sa 3:0 i da je od sutra za njega zavrsena sezona.Koliko vas ljudi biju i razbijaju u bitnim tekmama,sve ste nerealniji i nedokazaniji.Klasa je u pitanju,upamtite to dobro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter