0
Fudbal

COPY GAJIĆ – PASTE ČAUŠIĆ: Prečke danas nikako nisu bile saveznice Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.15 u 23:36

Verujemo da je kompletna Srbija bila na nogama kada je jutros Milan Gajić u 71. minutu polufinala sa Malijem pogodio prečku posle parabole koju je uputio, a šta tek reći o raketi koja je završila na prečki posle udarca Gorana Čaušića.

Uspešan dan sa srpski fudbal, koji će se dugo prepričavati, je iza nas. Omladinci su u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, dok je mlada selekcija do 21 godine remizirala u odličnoj utakmici protiv prvog favorita Evropskog prvenstva Nemačke.

Na tom susretu, pri rezultatu 1:1, u 40 minutu dogodila se eksplozija. Ali nije bio u pitanju nikakav teroristički napad na stadionu u Pragu, osim ako se izuzme golman Nemaca ter Štegen, već topovski udarac Gorana Čaušića, srpskog veziste.

Uputio je fenomenalan udarac ka golu ‘pancera’, ali je golman Barselone pokazao zašto je tu gde jeste. Refleksnom intervencijom podigao je loptu milimetar naviše, čime je sprečio možda i najlepši gol godine. Sproveo loptu do prečke, nakon čega se ona odbila do gol-linije, a zatim i u polje. Kakva šteta…

Mnogi su se odmah setili prečke koju je jutros pogodio Milan Gajić, u istorijskom meču ‘Orlića’ u polufinalu Mundijalita, a taj detalj možete videti ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter