0
Ostali sportovi

VELIKA NAGRADA: Naša Daria dobila posebno priznanje za ulazak u kuću slavnih!

Objavljeno: 16.06.15 u 16:30

Daria Živanović (Filipović) je srpska  atletičarka koja je poslednjih godina studirala i usavršavala se u Americi na koledzu. Nakon što je uspela da završi fakultet sa desetkom, ona je dobila i posebno priznanje za ulazak u kuću slavnih (Hall of fame).

Ona je šampionka i rekorderka države Nju Džersi u bacanju kugle, diska i kladiva, još jedna je u nizu naših mladih uspešnih sportista i jedina koja je uspela da dobije ovu nagradu.

Uslov za dobijanje ovog priznanja jeste da  rekord ne obori niko narednih deset godina, tako je Daria bila nominovana za ovu prestižnu nagradu, a juče joj je i uručena na svečanoj večeri.

Daria je počela da se bavi atletikom pre 15.godina, i ostvarivala je odlične rezultate , bila je u reprezentaciji Srbije kao juniorka , članica je Atletskog kluba Partizan, a i dalje drži pionirski rekord Jugoslavije u bacanju kladiva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter