4
Domaći fudbal

PREDOMISLIO SE: Portugalski štoper sada želi da dođe u Partizan

Objavljeno: 16.06.15 u 11:11

Kao što je poznato, čelnici kluba iz Humske ulice tokom jučerašnjeg dana uspeli su da obnove kontakt sa štoperom Belenesea, Gonzalom Brandaom.

Iako je pre nedelju dana u javnost procurela informacija da je bivši šef struke Crvene zvezde, Sa Pintu, ubedio Brandaa da je „Srbija zemlja od koje treba bežati glavom bez obzira“, stvari su se, čini se, preokrenule u korist crno-belih.

Prema novim informacijama do kojih je stigao Sportski žurnal, najnovija runda pregovora sa Brandao donela je opipljiviji napredak, pa se tako saznalo da bi ovaj 28-godišnji igrač ipak došao u tabor šampiona JSL.

FOTO: www.record.xl.pt
FOTO: www.record.xl.pt

Međutim, stvari ponovo ne idu glatko.

Ovog puta problem je obeštećenje koje bi „Parni valjak“ morao da isplati portuglaskom klubu. Prema specijalizovanom portalu Transfermarket, cena Brandaa je nimalo naivnih 650.000 evra.

Jasno je, zbog ekonomske situacije u klubu, da ova cifra može da predstavlja nepremostivu prepreku u dijalogu predstavnika dva kluba, ali ostaje da se vidi hoće li ipak čelnici ovih timova moći da pronađu zajednički jezik i obostrani interes.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter