3
Domaći fudbal

POJAČANJE STIŽE IZ BRAZILA: Partizan pronašao štopera – u Humsku dolazi Fabricio Dorneljas! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.15 u 19:38

Nakon što se pojavila informacija da Crvena zvezda dovodi pojačanje iz Brazila, iz iste zemlje u Partizan bi mogao da dođe njegov direktni oponent na terenu, štoper Fabricio Dorneljas.

Zoran Milinković je po završetku prethodne sezone kao važan cilj naveo dovođenje levog štopera koji bi upotpunio odbranu crno-belih. Pokušavao je Partizan sa Zoranom Rendulićem iz Čukaričkog, ali je on skrenuo na autokomandi ka Ljutice Bogdana, pa i sa Brandaom iz Portugala, ali je obeštećenje bilo preveliko, te se okrenuo igraču sa istog govornog područja – iz Brazila.

Fabrisio Silva Dorneljas, kako glasi njegovo puno ime i prezime, mogao bi u narednom danima, možda čak i satima da pojača crno-beli tim. Šampion Srbije ozbiljno je zainteresovan za njegove usluge, a i Zoran Milinković je izgleda ozbiljno zagrejan za ovog stamenog Brazilca.

Reč je o 25-godišnjem štoperu drugoligaša Bragantina, koji je prema poslednjim informacijama dao načelan pristanak rukovodiocima Partizana i njegov dolazak u Srbiju očekuje se najkasnije do kraja sedmice. Ukoliko ne bude većih obrta, a to nikada nije iznenađujuće u Srbiji, Dorneljas će doći u Partizan na šestomesečnu pozajmicu, nakon čega će se razgovarati o eventalnom produžetku saradnje.

Njegov dolazak mogao bi da bude dvostruki dobitak za Milinkovića, pošto podjednako dobro može da pokriva i poziciju štopera i mesto levog beka, gde se očekuje odlazak Vladimira Volkova u inostranstvo.

(youtube / TRAFFICTALENTOS)

(youtube / Rp4Eventos)

0
0

3 Komentara

  1. bravo za upravu partizana tako se radi na pojacanjima sada jos markinjosa i jos jednog napadaca i cilj je postignut napred partizan ulazimo u ligu smpiona pozdrav za moje grobare napred partizan samo tako se dovode pojacanja ziveo partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Поповићу одлази и води своје пастире вучелића вазуру снежу Итд!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter