0
Domaći fudbal

IZ KOPAČKI U FOTELJU: Bivši fudbaler Partizana postao direktor ‘zebri’ iz Čačka!

Objavljeno: 16.06.15 u 17:42

Na zvaničnom klupskom sajtu Borca iz Čačka obelodanjeno je da je novi direktor tog superligaša Ivan Stevanović, u dva navrata fudbaler Partizana, ali i francuskog Sošoa.

Ivan Stevanović ima samo 32 godine i mogao je još da igra, ali je pre nekoliko godina odlučio da se povuče sa terena. Zato je odlučio da sada uskoči u fotelju, na mesto direktora svog bivšeg kluba iz igračkih dana, Borca Čačka.

– Drago mi je da sam ponovo na mestu za koje me vežu lepe uspomene. Ovaj stadion je uvek bio moja druga kuća. Sa velikim ambicijama sam prihvatio poziv i verujem da ću ispuniti očekivanja. Cilj mi je da Borac postane mezimac svih Čačana i da ljudi sa osmehom dolaze na stadion i budu uz klub. To isto očekujem i od igrača – bile su prve reči novog direktora Čačana.

– Trudićemo se da igračima obezbedimo maksimalne uslove za rad, a na njima je da daju sve od sebe za naš klub. Tražim malo vremena da bi se uhodali i verujem poveli Borac u neka nova i bolja vremena – rekao je Ivan Stevanović.

Stevanović je na toj funkciji nasledio Branka Terzića, a prvi saradnici biće mu generalni sekretar Miloš Ristanović i Slobodan Ilić, koji će biti zadužen za sportski sektor. Borac je počeo pripreme bez trenera, a u naredna tri dana trebalo bi da bude imenovan novi šef stručnog štaba, naslednik Bogića Bogićevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter