0
Košarka

FOTO: nba.com

LEBRON DŽEJMS: Ja sam najbolji na svetu, kakav pritisak?

Objavljeno: 15.06.15 u 10:55

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Klivlend Kavalirse u petom meču finalne serije NBA lige rezultatom 104:91 u utakmici u Orakl Areni.

Trener Dejvid Blat ima mnogo problema da se prilagodi „small ball“ postavi ekipe Golden Stejta, a uz sve to strateg Klivlenda ne može da računa na dvojicu povređenih Ol-star igrača, Kajrija Irvinga i Kevina Lava.

Ovim porazom franšiza iz Ohaja našla se na pragu eliminacije iz finalne serije i moraće da pobedi dva puta zaredom ukoliko planira da trofej Larija O’Brajana donese u Klivlend.

Međutim, činjenica da su na rubu poraza nimalo nije uznemirila Lebrona Džejmsa koji kroz čitavu seriju beleži istorijske brojke prosečno donoseći po 36,6 poena uz 12,4 skoka i 8,8 asistencija po meču.

Naime, on je na konferenciji posle poraza upitan „Da li osećaš manje pritiska u ovom finalu zbog toga što imate velikih problema sa povređenim igračima, a to nije bio slučaj prethodnih godina?“ i na to je kao iz topa odgovorio glasom ledenim kao špricer:

„Ne, ne osećam pritisak. Ne osećam pritisak zbog toga što sam najbolji igrač na svetu. To je toliko jednostavno“,

kazao je Lebron Džejms.

(youtube: Decision Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter