0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Brazil savladao Peru, Venecueala bolja od Kolumbije (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.15 u 08:41

Tokom prošle noći nastavljano je Prvenstvo Južne Amerike u Čileu, a dve utakmice završene su kasno sinoć i rano jutros po srednjeevropskom računanju vremena.

Najpre su na teren izašli reprezentativci KolumbijeVenecuele. Kladionice su poslale jasnu poruku da je Kolumbija veliki favorit, ali stanje sa papira se nije prenelo i na teren.

Izabranici Hozea Pekermena dopustili su sebi luksuz da budu poraženi u meču koji je trebalo da im donese tri boda i sigurnost za nastavak takmičenja.

Međutim, kolumbijske zvezde sinoć nisu sijale. Meč je rešio Hoze Rondon u 60. minutu nakon akcije koja nije mirisala na pogodak, pošto se sjajno snašao u kaznenom prostoru Kolumbijaca i glavom sproveo loptu u mrežu.

 Navijači na stadionu stadionu „El Tenjente“ u Rankagui nisu mogli da vide lep fudbal na terenu. Zapravo, igrači su im prirdeli pravu pravcatu uspavanku, a oba tima zajedničkim snagama šutirali su tek 4 puta u okvir gola, na ravne časti podelivši taj saldo.

 

(youtube: Copa America 2015)

Nakon toga na travnati tepih „Opštinskog stadiona“ u Temuku, izašli su igrači Brazila i Perua kako bi odigrali drebi večeri. Izabranici Karlosa Dunge na kraju su upisali prvi trijumf rezultatom 2:1.

Skoro pa sve što je moglo da se vidi na ovom susretu stalo je u uvodnih pet i u poslednjih pet minuta ovog susreta. 

Naime, nije se praktično ni krenulo sa centra, a Kristijan Kueva šokirao je „Karioke“ dovevši Peruance u vođstvo.

Ipak, samo dva minuta kasnije odgovor je stigao u vidu kaznene ekspedicije Barse, tandema Dani AlvešNejmar, u kojoj je prvonavedeni bio asistent, a drugospomenuti strelac izjednačujućeg gola.

Preuzeo je potom Braziil igru u svoje ruke, diktirao je tempo, želeo je da pronađe put do drugog gola, ali sve to nije išlo na način na koji su se oni nadali.

Do 92. minuta meča Perunaci su imali bod u džepu, a onda je agoniju Brazilaca prekinuo Daglas Košta koji je greškom odbrane Peruanaca ostao sam kao duh u srcu šesnaesterca i lako matirao golmana za ogromnu radost „Karioka„.

(youtube: Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter