0
Fudbal

KARLOS DUNGA: Nejmar i Košta doneli prevagu

Objavljeno: 15.06.15 u 09:45

Fudbaleri reprezentacije Brazila savladali su na jedvite jade ekipu Perua sa 2:1, a jedan gol i jednu asistneciju na meču upisao je kapiten „Karioka“, Nejmar.

Superstar Barselone je najpre zatresao mrežu u 5. minutu susreta, da bi potom u 92. minutu sjajno uposlio usamljenog Daglasa Koštu koji je doneo zlata vredan trijumf Brazilu.

– Nejmar je odlučan igrač. On je iza sebe ostavio fenomenalnu sezonu u dresu Barselone – rekao je Dunga posle utakmice.

– Ipak, igra čitavog tima je ono što je krucijalno. Ovo je takmičenje potpuno drugačije od duge sezone. Nejmar, Daglas Košta i Miranda su bili maksimalno rešeni da nam pomognu – istakao je Dunga.

– Treba priznati da nam je Peru napravio probleme i otežao posao, pogotovo u drugom poluvremenu. Džeferson nije čak ni imao loptu u drugom delu igre – smatra selektro Brazila.

– Sada moramo da rešavamo stvari jednu po jednu. Videćemo sa kojom ćemo strategijom izaći na utakmicu s Kolumbijom. Pokušali smo da ostvarimo dominaciju na sredini terena u drugom poluvremenu i to je ispalo dobro – smatra Dunga.

– Peru je prijatno iznenadio. Čini mi se da sve ekipe koje igraju protiv Brazila pokušavaju da igraju na najvišem nivou – rekao je Dunga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter