0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PREZADOVOLJAN: Čukarički je napravio sjajan izbor

Objavljeno: 14.06.15 u 17:35

Čukarički vredno radi u Austriji i čeka 22. jun i žreb kada će saznatiime rivala na evro sceni. Prošla, najuspešnija sezona u istoriji kluba jea rhivirana.

– Upravo tako. Mislim, pazite, mi moramo da budemo realni. Odmor je bio kratak, svega dve nedelje, ali šta je tu je, jednostavno je tako. I drugi izbor ne postoji nego da se prilagodimo rasporedu takmičenja. Prvenstvo počinje 18. jula, tako da je za sve srpske ekipe maltene isto kad je reč o startu priprema – rekao je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Čukarički do sada nije bio na pripremama u ovom delu Evrope. Kompletna ekspedicija je oduševljena, bar po onom što je viđeno u prva dva dana. „Dili hotel“ je jedna oaza mira sa više nego potrebnim sadržajem za relaksaciju i rehabilitaciju posle napornih treninga. Od teretane, preko usluge u restoranu, spa centra kao i zaista ljubaznog osoblja od kojih po neko razume i srpski jezik što za Austriju nije ništa čudno.

– Dovoljno je pogledati spisak ekipa koje ovde dolaze na pripreme kako bi se shvatilo da je Čukarički napravio sjajan izbor. Uslovi su fantastični. Naše je samo da se dobro organizujemo i u delo sporovedemo planirano. Trenutno je sve na svom mestu i mislim da nema razloga da bude drugačije – objašnjava Milojević.

U pogonu prvog tima trenuno je 22 igrača. Ima nekoliko novih momaka, pojedincima je istekao ugovor, dok će do daljeg biti odsutni reprezentativci.

– Ugovori su istekli Todoroviću i Ristiću. Pratimo šta se dešava na pripremama za početak završnog turnira prvenstva Evrope do 21 godine, a jutros smo sa oduševljenjem prihvatili vest o prolasku omladinaca u polufinale svetskog prvensta. I ja im u ime kluba i u svoje ime čestitam, naročito našem napadaču Staniši Madiću. Kad se budu stekli uslovi, očekujem da nam se oni odmah priključe – istakao je Milojević.

Šef stručnog štaba je na kraju dodao da će na prijateljske mečeve gledati zapravo kao na takmičarske, jer je vreme koje je ostalo do početka sezone izuzetno dragoceno i mora da se iskoristi na prvi način.

A pogledajte i kako fudbaleri Čukaričkog idu na trening.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter