0
Košarka

MAJKL DŽORDAN: Želim da osvojim titulu kao vlasnik (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 09:09

Čovek koji slovi za najboljeg igrača svih vremena, legenda Čikago Bulsa i sadašnji vlasnik Šarlot Hornetsa, Majkl Džordan, izjavio je da namerava da osvoji šampionsku titulu kao gazda jedne franšize.

On je juče boravio u Partizu u kojem je promovisao svoj „Er Džordan“ sportski brend, u gradu u kojem je prvi put bio pre 30 godina kao NBA ruki.

– Sada kada pogledam moju karijeru, ja stvarno ne mogu da se žalim. Ali, i dalje imam strasti prema igri i želim da osvojim titulu kao vlasnik. Ipak, sada je stvar drugačija jer imam veoma malo uticaja na igru. Tako da moram da živim kroz uticaj igrača i trenera koje biramo – istakao je Em Džej kojio nema dilemu da će uspeh doći.

– Kada budem uspeo u tome, siguran sam da će biti jednako dobro kao kada sam igrao – kazalo je „Njegovo Leteće Visočanstvo“.

On je istakao i da mu je teže da bude vlasnik kluba, nego franšizni igrač.

– Teže je biti vlasnik tima nego biti igrač. Kada si vlasnik, ne možeš da kontrolišeš dešavanja na terenu – istakao je između ostalog Majkl Džordan.


L’interview de Michael Jordan par L’Equipe by BasketInfos

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter