1
Domaći fudbal

KONVERZACIJA: Znate li šta je Maksimović pitao golmana SAD-a pre šutiranja penala? (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 16:08

Ovakvo buđenje nedeljom ujutru Srbija odavno nije imala! I koga briga za 120 minuta nerviranja i devet penal serija kada su naši momci u polufinalu SP U20 na Novom Zelandu? I baš kod te devete serije, a treće prilike da izabranici Veljka Paunvića konačno stave tačku na meč, dogodila se zanimljiva konverzacija Nemanje Maksimovića sa golmanom SAD.

Nervi svima napeti kao strune, a njih dvojica nonšalantno ćaskaju. A evo i o čemu. Maksimović ga je pitao Stefena u koju stranu želi da mu šutira, pretpostavlja se da je odgovor bio u desnu, pošto je oba penla koja je odbranio učinio baš na toj strani (Rajkoviću i Veljkoviću). 

Šutira je i Maksimović u desno, ali od njegovog udarca odbrane nije bilo. Možda će neko reći da je to bilo drsko, bezobrazno, da je provokacija, ali bilo je efektno. Do kraja. Do polufinala! 

Izvor: YouTube, gagacc

Nemanji niko ništa ne može da zameri. Naprotiv, bravo na hrabrosti i odlučnosti… Evo šta su o penal seriji rekli kapiten Rajković i spominjani Maksimović. Slavlje iz svlačionice ne smete nikako da propustite.

0
0

1 Komentara

  1. nije bilo konverzacije izmedju maksimovica i golmana USA, vec sudije. maksimovic je prvo rekao „all right“ a zatim pitao sudiju „whistle?“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter