20
Domaći fudbal

FOTO: Youtube, Crop

KOMENTAR ZA ISTORIJU: Aca Stojanović ostaće upamćen kao i „Ajmo Milivoje’ i kao ‘Mihajlović u sredinu’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 10:41

Sve je poznato, ali euforiji nema kraja: Srbija je u polufinalu Omladinskog svetskog prvenstvu u Novom Zelandu.

Nekad su bili „Zlatni Čileanci„, sada se kompletna javnost s pravom nada „nekim nivim klincima“ koje bismo, ako se zvezde sklope, mogli možda da nazovem: „Zlatni Novozelanđani„…

Ali, to tog trenutka ima još puno vremena.

A kako je raspoloženje javnosti prema nestvarnom uspehu izabranika Veljka Paunovića, najbolje svedoči komentar kolege sa RTS televizije, Aleksandra Stojanovića.

Komentar posle poslednjeg šuta na meču Maksimovića, kojima su „Orlići“ krenuli u let ka zvezdanom nebu fudbalske istorije.

Nema sumnje da će reči kolege Stojanovića, koje možete poslušati u video-snimku ispod teksta, za deset godina od ovog trenutka biti antologija.

Biće reči koje će se citirati poput čuvenog „Ajmo Milivoje“, poput „Mihajlović u sredinu“, poput komentar „Nema više vremena za bilo šta“…

Katarza u glasu Stojanovića, strast koja se oseća, emocija koja ga je potresla… To je ono što svi mi u ovom trenutku osećamo. Momci, svaka vam čast…

 (youtube: Delija BC)

0
0

20 Komentara

  1. Ne postoji veci kreten na ovom svetu od Ace Stojanovica jadna ova zemlja sa ovakvim ludacima i ovakvim javnm servisom

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozda je pomalo dosadan sa suvisnim podacima,ali se vidi da emotivno dozivljava uspehe nasih reprezentacija.Nije folirant kako neki kazu.Kod nas uvek mora da bude negativnih kritika.Dokle vise da mrzimo sami sebe?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Čovek je kompletan kreten,urla ko budala bez smisla,a našu reprezentaciju zove Srpska reprezentacija..kao da je je on Irac..valjda NAŠA reprezentacija..napaljenko nekvalitetni..

    0
    0
    Odgovori
    • Vise puta je pomenuo nasa reprezentacija,nasi igraci,kao i srpski igraci.Da si ti na njegovom mestu verujem da bi u tom minutu zaurlao i li ko zna kako emotivno reagovao.Ako ne bi verujem da si ti mnogo veci folirant.Ima propusta i to ne malo u njegovim komentarisanjima.Dosta i ne poznaje fudbal ali se bar trudi da to nadomesti ,doduse nekada vise nego dosadnim podacima

      0
      0
      Odgovori
  4. Stvarno ne razumem Vas koji kinjite ovog čoveka. Samo je emocionalno doživeo pobedu nacionalnog tima. Pa valjda bi ovakva reakcija trebala da bude svakog Srbina. Šta je trebao? Da plače? Možda, ali od sreće! I zato napred Aco!

    0
    0
    Odgovori
  5. Strasno koliko se folira … Sramota je sto imamo desetine boljih komentatora od njega, a on ipak prenosi sve bitne utakmice.. Zatrpava nas nepotrebnim informacijama u toku utakmice, pristrasan je,,.. folira se dok prenosi itd…

    0
    0
    Odgovori
  6. Koja majmuncina, kao glumi da se zadihao! Zbog njega gledam utakmice na eurosportu posto njegov pederski glas i komentar nemogu da smislim!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ahahahahahah sto ga Vi dizete u nebesa. Jedan glupi komentator koji se dere u mikrofon. Sejacina nad seljacinama i ovakvi tekstovi mu vise odmazu nego sto mu pomazu. Jadan je Aco loknica da jadniji ne moze biti..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter