0
Fudbal

HERARDO MARTINO: Izgubili smo kontrolu

Objavljeno: 14.06.15 u 08:51

Selektor Argentine Herardo Martino bio je razočaran epilogom susreta njegove selekcije u prvom kolu „Kopa Amerika“ koja je sa Paragvajem odigrala tek 2:2 uprkos činjenici što je posle 45 minuta vodila sa 2:0.

Golovima Serha Aguera i Lea MesijaGaučosi“ su stigli do ubedljivog vođstva već u prvom delu igre. Očekivalo se da Argentinci nastave da gaze u nastavku, ali umesto toga selekcija Paragvaja je vaskrsla na terenu i stigla do boda.

Bivšem treneru Barse i sadašnjem selektoru Argentine, pao je mrak na oči kada su Paragvajci u 90. minutu dali gol vredan jednog boda.

– Ne mogu da kažem puno o golu Valdeza, ali u prvih 50 minuta meča kontrolisali smo igru i trebali smo da postignemo još jedan gol koji bi rešio stvari – kazao je Martino.

– Posle toga smo pali, u to nema nikakvih sumnji. Nismo uspeli da se izborimo s pritiskom. Nismo imali odgovore na promene koje je napravio naš rival – istakao je šef struke „Gaučosa„.

– Moramo da igramo tako da apsolutno kontrolišemo stanje na terenu. A ja imam osećaj ne da nismo kontrolisali, nego da smo izgubili kontrolu. Sada moramo da analiziramo greške i vidimo gde smo ih pravili. Sigurno je da nismo čitav meč odigrali kao prvo poluvreme – istakao je Martino.

Selekcija Argentine sada će bodove morati da traži protiv znatno nezgodnijeg Urugvaja koji je i branilac titule i koji je u prvom kolu savladao Jamajku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter