5
Domaći fudbal

BOMBA: Partizan dovodi nekadašnju zvezdu Serije A!? (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 13:44

Bugarski fudbaler i nekadašnja zvezda Serije A Valeri Božinov blizu je prelaska u redove Partizana. 

Kako prenosi B 92, srpski šampion je spremio dvogodišnji ugovor za bugarskog napadača, a saradnja bi trebalo da bude ozvaničena u ponedeljak. 

Jedini problem za Partizan mogla bi da bude unosna ponuda sa Istoka, koju Božinov ima na stolu, ali u Humskoj veruju da će pristati da ostane u Evropi, tačnije da obuče crno-beli dres. 

Iako ima 29 godina, Božinov je veoma iskusan igrač. Karijeru je počeo u Lećeu, bio je jedan od najtalentovanijih napadača Evrope, a kasnije je igrao za Fiorentinu, Juventus, Mančester siti, Parmu, Sporting i Levski.

Prošlu sezonu proveo je u Ternani gde je postigao šest golova na 27 utakmica. 

0
0

5 Komentara

  1. Steta sto ovakvi propaliteti zauzimaju i dalje mesta mladjim fudbalerima.. Pa bre bih stavio u napad nekog klinca od 17 godina nego ovog.. Ljucna rec u ovom naslovu je nekadasnja.. Odavno on nije nikakav fudbaler..

    0
    0
    Odgovori
  2. Само се питам по чему су ово вести? Зашто се користе наслови као да је ово готов посао? Ко измишља ове приче?

    0
    0
    Odgovori
  3. Svaki dan neko dolazi ali nikako da neko stigne, a nama trebaju minimum jos 5 -6 pojacanja (a to su igraci koji ce da igraju a ne da pop

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter