1
Domaći fudbal

AGENT FUDBALERA REALA I BARSE: Braća Babunski imaju klauzule po kojim mogu u Partizan

Objavljeno: 14.06.15 u 10:10

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se infromacija kako su fudbalski menadžeri Partizanu ponudili usluge mladih fudbalera Real Madrida i Barselone da dođu u jednogodišnju pozajmicu u Humsku.

Iako je sve u prvi mah „mirisalo“ na novinarsku patku, menadžer ove dvojice reprezentativaca Makedonije i sinova bivšeg reprezentativca SFRJ, Bobana Babunskog, potvrdio je da je ovakav scenario i te kako moguć.

Ipak, da bi se scenario iz snova realizovao za ekipu crno-belih koja će u novoj sezoni jurišati u napad na plasman u Ligu šampiona, potrebno je da se složi mnogo kockica. Ono što je izvesno, braća Babunski bi voleli da se oprobaju u ekipi šampiona Srbije.

Barselona Real PARTIZAN LGOO

– Braća Babunski u Partizanu, bilo bi to čudo neviđeno – rekao je Milomir Ćurčić, menadžer mladih reprezentativaca Makedonije, prenosi Sportski žurnal.

On je, ipak, istako da još nije bilo nikakvih zvaničnih razgovora sa čelnicima „Parnog valjka„:

– Nije bilo konkretnih razgovora – kazao je Ćurčić, ali i nagoveštava da to što zvaničnih pregovora trenutno nema, ne znači da ih u budućnosti neće biti.

– David i Dorian imaju ugovore sa Barselonom, odnosno, Realom, na još godinu dana, ali postoji klauzula da već ovog leta mogu da se okušaju u novim sredinama. Katalonci najavljuju i nastavak saradnje, postoji još interesenata – ističe Ćurčić.

0
0

1 Komentara

  1. Па јбм му матер, ако су се знали снаћи у Шпанији, не могуће је да се не могу снаћи против ових аматерских фудбалера из Црвене Звезде -.-„

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter