7
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEPIĆ NE TRAŽI ALIBI, ALI ISTIČE: Zvezda igra i preko granice faula!

Objavljeno: 13.06.15 u 17:48

Prvi, a i jedini, plejmejker Partizana Milenko Tepić rekao je posle poraza u prvom meču finalne serije plej-ofa da košarkaši Crvene zvezde često igraju i preko granice faula i da su im sudije sinoć tolerisale.

Partizan je poražen rezultatom 78:64, a Milenko Tepić bio je jedan od onih igrača koji je bio na svom prepoznatljivom nivou. Međutim, to je bilo dovoljno samo za prvo poluvreme, posle su crveno-beli preuzeli konce utakmice u svoje ruke i na kraju i ubedljivo slavili za 1:0 u seriji.

– Bilo je veoma teško fizički igrati u ovim uslovima. Bilo je jako vruće i sparno, u drugom poluvremenu i klizavo. Međutim, kako je bilo nama tako je bilo i njim – ne želi da traži Tepić opravdanja.

Međutim, svestan je da je njegova ekipa morala mnogo bolje u takvim uslovima.

– Oni su to malo bolje podneli i u drugom poluvremenu iskoristili to i odigrali sa više energije, a tako su i prelomili utakmicu. Nadam se da ćemo se oporaviti za narednu utakmicu pred našim navijačima – rekao je Tepić.

Iako je priznao protivniku da je bio bolji, jedna stvar posebno mu je zasmetala, a tiče se načina igre košarkaša Crvene zvezde. Možda je pod time mislio i na povrede Milana Mačvana i Nikole Milutinova.

– Oni tako igraju cele godine, na granici faula i preko te granice u određenim momentima, ali to je deo taktike i mi moramo da se prilagodimo i da pokušamo da to prevaziđemo i odigramo bolje – zaključio je Partizanov plej.

Drugačije, ali svakako zanimljivo mišljenje posle meča imao je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

0
0

7 Komentara

  1. Najviše volim ove Dulove igokejce koji ni ne vide od očiju.

    Milosavljević je udario u SVOG igrača, kada je Dulo podivljao i tražio faul i dobio tehničku.

    kada je partizan igrao ovakvu odbranu, to je bilo Euro Liga, da naučimo bla bla… Kada Vi ni ste u stanju da to ispratite, NEMATE SNAGE, onda je preko granice faula.

    NJA NJA KME KME

    0
    0
    Odgovori
  2. Tepic je poslednji igrac na svetu koji treba da prica o faulovima posle jucerasnje utakmice i pokusaja da povredi Dzenkinsa,a da nepricam o udaranju Murica koji je posle zavrsetka utakmice (Aba liga) pratio i udario Dzenkinsa sa ledja

    0
    0
    Odgovori
  3. zvezda je ocaj u poslednjim utakmicam, uopste nije klsa, jer je klasa vecna … imali smo sansu samo steta sto je jedini bio Macvan raspolozen… nadam se da ce se to promeniti, pa ce panteri da vide gde im je mesto…i dzaba da osvoje titulu oni ne znaju da igraju srcem i da budu porodica…jedan drugog vredjaju kad lose odigraju… #nismoisti

    0
    0
    Odgovori
  4. Upravo je parizan bio prepoznatljiv po ragbi kosarci,koju su mu sudije uvek tolerisale a sad,kad im je neko uzvratio slicno,nista vise od toga,oni kukaju na sav glas.Milutinov i Macvan su se sami povredili,bez kontaka sa protivnikom i to je suludi alibi za tako nesto.Zvezda je za klasu bolja i to treba priznati,odigrati jos te dve utakmice i sportski priznati poraz.

    0
    0
    Odgovori
    • Murića je povredio Đženkins,i zato je završio sezonu.Sinoć je Kalinić udario namerno po licu Milosavljevića,krvnički,kao što je Blažič pesnicom Milutinova…Partizan nikad nije igrao takvu đžibersku odbranu.Da se pravilno sudi,utakmice bi redovno završavali sa po dva igrača u polju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter