1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SPREMA SE PODRŠKA ‘ORLOVIMA’: Srpski navijači hrle u Kopenhagen, Danci ne dozvoljavaju obeležja!

Objavljeno: 13.06.15 u 18:48

Nekoliko desetina navijača sa obeležjima Srbije već oko ranog popodneva bilo je na ulicama Kopenhagena, a nema sumnje da će biti mnogo brojniji kako se utakmica bliži početku.

Fudbalski savez Danske zabranio je navijačima Srbije da sa obeležjima svoje zemlje budu prisutni na stadionu tokom današnje utakmice izmeđe Danske i Srbije. To, izgleda, nije puno uzrujalo pristalice Srbije koji su preplavili trgove u Kopenhagenu sa sve srpskim zastavama, šalovima, majicama…

Policije na ulicama Kopenhagena gotovo i da nema, a domaći navijači uglavnom pozdravljaju oko stotinak navijača Srbije, dok nekolicina prilazi čak i da se fotografiše.

Utakmica petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Danske i Srbije igraće se na stadionu Telija Parken od 20.45. Srbija je pretposlednja sa samo jednim bodom, dok Danska i Albanija imaju po sedam, jedan manje od prvoplasiranog Portugala.

Evo šta je u svom poslednjem raportu rekao kapiten Srbije Branislav Ivanović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter