0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U ELBASANU: Albanija savladala Francusku (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.15 u 20:30

Danas su na programu mečevi I grupe kvalifikacija za EP, što znači da je Francuska kao domaćin šampionata morala da odigra prijateljski meč sa timom koji je bio slobodan u petom kolu, a to je selekcija Albanije.

„Crni orlovi“ su dočekali „trikolore“ u Elbasanu i savladali su ih sa 1:0. Pogodak za Albaniju postigao je Ergis Kače iz slobodnog udarca u 43. minutu. Francuska je u ovom susretu igrala u veoma jakom sastavu sa Grizmanom, Žiruom, Lakazetom, Evrom i Varanom u timu. Trijumf Albanije je samo dokaz da se da se četa Đanija De Bjazija ne šale i da žele na EP u Francuskoj sledećeg leta.

ALBANIJA – FRANCUSKA 1:0 (1:0)
/Kače 43/

Stadion: Elbasan Arena, Elbasan
Sudija: Halis Ozkahja (Turska)

ALBANIJA: Beriša – Hisaj, Cana, Ajeti, Aliji – Lila (od 18. Memušaj), Baša (od 71. Lilaj), Kače (od 80. Balaj) – Roši (od 64. Sadiku), Lenjani (od 58. Valdet), Cikaleši (od 88. Fejzulahu).

FRANCUSKA: Loris – Žale (od 71. Sanja), Varan, Sako, Evra – Gonalon (od 59. Valbuena), Kondogbija, Paje (od 46. Pogba) – Lakazet, Grizman (od 58. N’Tep), Žiru (od 46. Fekir).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter