7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO JOŠ TO NIJE BIO: Tomislav Karadžić želi u fotelju Crvene zvezde!?

Objavljeno: 13.06.15 u 13:14

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić otkrio je svoju neostvarenu i šokantnu želju – da bude prvi čovek Crvene zvezde! 

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije i nekada prvi čovek Partizana (2007-2008) rekao je da ima veliku želju da bude prvi koji je vodio dva najveća srpska kluba i FSS. 

– Jednom prilikom su kod mene došli premijer Aleksandar Vučić i predsedik Tomislav Nikolić. U jednom trenutku Vučić je morao da ode, jer je imao obaveze, a ja sam ostao nasamo sa Nikolićem. Tomi sam rekao da mi je jedina neostvarena želja u fudbalu da vodim Zvezdu, da budem njen predsednik. Sve sam funkcije u fudbalu obavljao, ali to je jedina koju nisam, a imam veliku želju – rekao je Karadžić za Informer i otkrio kako je započet rat sa Zvezdom pre nekoliko godina:

– Zvezdi sam u trenucima kad je svađa započeta pomagao sa 100.000 evra i imao korektan odnos sa upravom, ali sam u datom trenutku izjavio da je jedini spas za srpski fudbal privatizacija. To veče zvao me je tadašnji predsednik Vladan Lukić i pitao kako ja smem da privatizujem Zvezdu. Rekao mi je: „videćeš šta ćemo ti sad napraviti“. Kasnije sam došao na finale Kupa, a 20.000 ljudi je skandiralo: „Tole, lopove, ukr’o si nam titule“. Moram da čestitam Goranu Vesiću na tome, odradio je sjajan posao tim kampanjom – istakao je Karadžić.

0
0

7 Komentara

  1. Jel jedini ja čitam šta ovde piše. Toleda se pozicionira uz Nikolića al se nudi i Vučiću i Zvezdi samo da bi ostao u fotelji. Da nije tako i da ima iskrenu želju da bude u Zvezdi pričao bi sa na primee Pižonom o svojim željama i aspiracijama.

    0
    0
    Odgovori
  2. PDNZIONERU Karadzic sta god da napise sada to je samo da uzvrati Terzicu zbog ‘rusenja’ sa cela FSS,cuj njega ‘pomogao’,pa Zakon o sportu glasi da FSS rasporedjuje klubovima novac od Ministarstva sporta,a Zvezda nije ni dinara dobijala,i sad kao ‘pomogao’. Prepucavaju se preko novinara da bi javnosti ‘prala mozak’,a takvi sto se loze odmah kao ti,jedva cekaju nesto da bi komentarisali.Sta bi taj uradio na celu Fk C.Z.? Toliko je voli??Haha,hoce da skine Terzica,i da dokrajci klub,jer je upropastio do sada sve u njoj.

    0
    0
    Odgovori
  3. tole, ja godinama pisem i objasnjavam kako ti PREZDUZENU-TRULU zvezdu pomazes … niko mi nije verovao … ALI … i ovo sto nam saopsti je sitnica … koliko si im para u ime FSS obezbedio i koliko si im DUGOVE i KAZNE oprostio … a lazne licence , registracije igraca, i … ono najvaznije : sto si im sa vucicem partizanu titulu OTEO i njima titulu darivao … ALI … ONI su toliko alavi, da im je sve malo sto im se da … karadzicu, pored svih ovih u UO i trenutnog dozivotnog i ovog koji je sad presednik zvezde , TI si pravi izbor za vucica u tomu da budes pravi ( ovo su sve amateri sumnjive proslosti i sadasnjosti…koj se kriju iz ledja vucica ) presednik fkcz !!! za tu funkciju imas podrsku i od vecine GROBARA , pa makar vise nikad titulu NEosvojili . imas samo jedan mali uslov : vesica, covica i terzica za podpresednike da uzmes uz vec postojeceg dozivotnog predednika dzajica … nekako i lukica da na tu dozivotnu funkciju umetnes . pa SRECNO VI BILO …KOJI BI TO SASTAV BIO ?!

    0
    0
    Odgovori
    • Izlapeli PENZIONER i dalje lupeta gluposti …Karadzic je vas,vidi se po svemu,pocev po izgledu,pa po tome kakav je kriminalac i koliko vam je nezasluzenih titula doneo.Da vam nije on na celu FSS,nebi ni videli titule,slicno kao u staroj Jugi.Vratite ga u svoj klub jer se uklapa svojim ljudskim i moralnim kvalitetima,da nastavi putem Mirka Marjanovica,Curkovica,Zecevica,Bjekovica,Djurica,Ruzica,Dacica,Popovica…sve krem drustvo i moralne nule.
      P.S.Pozdravio vas sinoc Covic i KK Crvena Zvezda

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter