2
Fudbal

KAPITEN PREDNJAČI U OPTIMIZMU: Znamo koliko su opasni, ali spremni smo za rat!

Objavljeno: 13.06.15 u 18:02

Ivanović i drugovi večeras će u Kopenhagenu pokušati sve kako bi došli do ‘slamke spasa’ i pobede kojom bi opstali u trci za Evropsko prvenstvo. Kapiten najavljuje veliku bitku i da su svi ‘naelektrisani’ za taj boj.

Najiskusniji u timu Radovana Ćurčića i predvodnik ove generacije Branislav Ivanović veruje u svoje saigrače iz reprezentacije i u pobedu u, za nas, odlučujućem meču kvalifikacija za EURO 2016. godine u Francuskoj.

– Dve nedelje smo iskoristili za dobar rad, sve smo podredili ovom meču i mogu da kažem da smo spremni za borbu.

Danci su u poslednjih osam utakmica prvi primili gol, a četiri puta okrenuli ishod u svoju korist?

– To je statistika. Znamo koliko su nam problema napravili u Beogradu i sada ćemo sve učiniti da dođemo do rezultata koji bi nas učinio zadovoljnim.

Iako je u Beogradu pukla bruka kada su Danci preokrenuli i ubedljivo nas savladali, Bane Ivanović smatra da je sada sve na strani Srbije.

– Prirodno je da želite revanš, sada smo spremniji, jači, veoma motivisani, jer ovaj meč može da bude odlučujući. Nadam se dobrom ishodu – rekao je Ivanović.

Meč počinje u 20:45h i igra se u Kopenhagenu. Naša reprezentacija ima samo 1 bod, dok Danska ima sedam.

0
0

2 Komentara

  1. Kao sto sam danas pre utakmice i napisao,sramota!!Nadam se da fudbaleri citaju HotSport.
    Idemo nove igrace u tim!
    Golman-Rajkovic
    Odbrana-Ivanovic,Pavle Ninkov,Nastasic,Subotic
    Sredina-Matic-Ljajic
    Krila- L.Markovic,KRASIC
    Napad – KLEO , (MRDJA)
    Mrdja ima osecaj za gol iako je mator

    0
    0
    Odgovori
  2. Previse ulivate nadu i optimizam narodu,ako primite par komada sta ce vam biti izgovor??Ne ugranost,dug put i td i td.Bolje ‘smirite’ strasti, ‘orlici’ neka vam budu motiv!Nemaju velika primanja u klubovima i nisu ‘manekeni’ i znaju sta je drzavni grb!Nadam se da nece postati kao Bane,kolarov,Tosic i td. Fenseri a loptu ne znaju da sutnu za Drzavni grb.Mozda kada bi im Tole dao ‘stimulans’,pa bar za pare da ginu,kad nece za naciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter