3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Znoj i suze ‘orlova’ na oproštaju od EP

Objavljeno: 13.06.15 u 23:12

U Kopenhagenu je udaren poslednji ekser u sanduk srpskog fudbala. „Orlovi“ su doživeli novi poraz u I grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od Danske 2:0. Borila se četa Radovana Ćurčića, ali sem znoja i suza ništa drugo nije ostavila na terenu u Kopenhagenu. Kontinentalni šampionat je za Srbiju ostao nedosanjani san, a kako je to sve izgledalo u prestonici Danske pogledajte u izveštaju naših fotoreportera...

 

0
0

3 Komentara

  1. Hahahaha, „borila se“ ajt molim vas. Bruka i sramota, svi mars iz reprezentacije! Mada imam osecaj da ova ko namerno igraju a tole zaradjuje na njima.

    0
    0
    Odgovori
  2. BEZ DUSANA BASTE OVA REPREZENTACIJA JE BEZIDEJNA ZAHVALI TI SE BANETU IVANOVICU KOLAROVU MAKSIMOVICU TOSICIMA X2 STOJKOVICU LJAJICU TOMOVICU MARKOVICU DA VISE NE DOLAZE U SVETINJU I PRAVE PSIHOLOSKE PROBLEME

    0
    0
    Odgovori
  3. Marković,Ljaljić i Tošić da se prebace na klupu. Prva dvojica možda još imaju vremena da ojačaju, a Tošić može da igra samo kao džoker zadnjih 15-20 minuta. Mada mislim da su sva trojica džokeri a nikako starteri. Grobar sam do srži, ali sam i Srbin!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter