0
Evropske lige

DOVIĐENJA JUVE: Boka počinje pregovore s Karlosom Tevezom

Objavljeno: 13.06.15 u 08:49

Predsednik Boke Juniors Danije Angeliki „počeće pregovore sa Karlosom Tevezom, Juventusom i njegovim agentom“.

Angeliki je već mesecima pričao o tome kako Tevez gaji veliku želju da se vrati u svoj matični klub iz koga je ponika, Boku i pre nego što mu ugovor istekne sa Juventusom u junu 2016. godine.

Argentinac trenutno učestvuje sa reprezentacijom na Kupu Amerike, pa uprava Boke veruje da je ovo idealna prilika da se poveća pritisak. 

– Moramo da budem pažljivi sa Tevezovim problemom, s obzirom da ovaj tip pregovora nije lak jer on ima ugovor sa Juventusom – rekao je Angeliki novinarima. 

– Ove nedelje ćemo početi pregovore sa njim, sa Juventusom i sa njegovim agentom. To će biti teška operacija i zahteva strpljenje – kazao je on.

– Nakon utakmice sa Urugvajem, otići ćemo na kafu zajedno. Uvek mi je govorio o svojoj želji za povratkom u Boku, ne samo zbog sebe, već i zbog svoje dece – istakao je prvi čovek kluba sa „La Bombonjere“.

Tevez je takođe spominjan kao novo pojačanje PSŽ-a, koji je navodno spreman da mu plati astronomski ugovor. Ipak, izgleda da je spreman da napusti finalistu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona samo zbog kluba iz Buenos Ajresa.

Navodno, klub iz Torina dao je svom napadaču rok od sedam dana se izjasnio po pitanju nastavka karijere i u kojem klubu želi da igra, kako bi mogli blagovremeno da spreme naredne korake.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter