2
Domaći fudbal

TERZIĆ: Zvali smo Žigića i Krasića; BOŽOVIĆ: Formiraćemo tim do početka prvenstva

Objavljeno: 12.06.15 u 12:40

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je danas da su vođeni pregovori sa nekadašnjim reprezentativcima Nikolom Žigićem i Milošem Krasićem, ali da je jako teško očekivati da se ti transferi realizuju.

– Razgovarali smo sa Žigićem i Krasićem, to su igrači koji bi doneli kvalitet, ali ipak nije lako dovesti igrača koji u inostranstvu više zarađuje na mesečnom nivou, nego što bi u Zvezdi dobio za godinu dana. Problem je i činjenica da imaju porodice, dugo su u inostranstvu, deca idu u školu, izjavio je Terzić na početku priprema za novu sezonu.

Prema Terzićevim rečima klub će uraditi sve da petorica mladih – Rajković, Jović, Ristić, Grujić i Jovanović ostanu, bar još jednu sezonu.

– U slučaju dobre ponude, insistiraćemo da svaki od njih ostane bar još sezonu na pozajmici, poručio je on.

Trener crveno-belih Miodrag Božović rekao je da ekipa, uz dva-tri pojačanja, može da se bori za šampionsku titulu.

– Gledao sam dosta utakmica, otišao je praktično samo Lazović, uz par pojačanja očekujem borbu za najviši plasman, istakao je on i dodao da će učiniti sve da se ostvari što bolji rezultat na evropskoj sceni.

Božović je naveo i da nikako ne sme da se napravi greška prilikom izbora pojačanja.

– Ne želimo da se pojačamo samo da bismo to rekli. Više će se znati kada vidim sa čime raspolažem, a formiranje tima trebalo bi da se završi do početka prvenstva, poručio je Božović.

Zvezda u slovenačke Terme Čatež kreće 16. juna i tokom priprema odigraće prijateljske utakmice protiv Slovengradeca, Krke i Karpata.

Ovde
možete da pročitate i zbog čega je propao već gotovo završen posao oko Milana Rodića, a ovde ko se sve pojavio na jutrošnjoj prozivci kao i fotogaleriju sa tog skupa.

0
0

2 Komentara

  1. grofe, dosla ili NE pojacanja…za titulu ces se boriti samo ako…zna se ko na ovim pozicijama ostane . sve ostalo su price radi price…posle njega , POTOP . bice kud koji mili moji … SPASAVAJ se ko moze…ovo sto je radjeno i uradjeno…poslednje 3 godine u RUPI samo se moze naci u rubrici verovali ili NE…sdcz i njeni klubovi su fenomen ove vlasti u postovanju zakona i propis…fkcz sa tolikim desetogodisnjim DUGOM i BLOKIRANIM RACUNOM…samo u Srbiji i pod ovom i ovakvom vlascu moze da opstane ( svaka druga vlast koja postuje zakone i propise bi fkcz, kkcz, rkcz ,BGvkcz … odavno UGASILA ). grofe, ti ovo sve dobro znas … pa sam si se hvalio da te na trenersku poziciju PREZADUZENOG-TRULOG kluba licno premijer zvao … zvao i normalno nesto i obecao … vec isprobani sistem OTIMACINE titule . grofe , tvoje je da izvedes 11-st zvezdinih igraca , sve ostalo vise nije tvoja briga .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter