0
Fudbal

FOTO: www.ca2015.com

KOPA AMERIKA: Počelo Prvenstvo Južne Amerike, Čile srušio Ekvador (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.15 u 08:48

Tokom minule noći počelo je Fudbalsko prvenstvo Južne Amerike, poznato kao i „Kopa Amerika“.

U prvom meču programa, na otvaranju takmičenja u Čileu reprezentacija domaćina savladala je Ekvador sa 2:0.

Nakon prilično nezanimljivih prvih 45 minuta meča na stadionu „Hulios Martines Pradanos“ u prestonom gradu Čilea Santjagu, domaća publika imala je razloga za zadovoljstvo u nastavku meča.

Do prednosti je stigao Čile u 67. minutu posle penala i gola koji je postigao aktuelni vicešampion Evrope sa ekipom Juventusa, Arturo Vidal.

Nastavio je Čile da bude bolji rival i posle gola koji je u vidnoj meri uzdrmao goste. Nagrada za kvalitetnu igru stigla je u 84. minutu preko 25-godišnjeg napadača NapolijaEduarada Vargasa, koji je ušao sa klupe.

Čile je bio bolji rival, imao je čak 57% loptu u svojim nogama, a uz to je i 10 puta šutirao ka golu rivala, dok je selekcija Ekvadora uputila samo sedam šuteva na gol domaćina.

Mrlju na trijumf Čilea stavio je Matijas Fernandez koji je u 93. minutu zaradio drugi žuti a samim tim i crveni karton čime je samo zagorčao život svom treneru i saigračima pošto mu sada pauza ne gine.

(yotubue: Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter