0
Košarka

FOTO: youtube, crop

I TO SE DOGAĐA: Lebron se povredio, curila mu krv iz glave

Objavljeno: 12.06.15 u 09:43

Košarkaši Klivlend Kavalirsa poraženi su noćas u Kviken Louns Areni rezultatom 103:82 nakon fantastičnih taktičkih ostvarenja trenera Stiva Kera koji je igrao bez centra skoro pa čitav meč.

Zanimljiv detalj viđen je sredinom druge četvrtine kad se povredio Lebron Džejms. Naime, Endru Bogut koji je na terenu proveo ukupno manje od tri minuta za taj vremenski interval uspeo je da gurne „KraljaDžejmsa koji je pod naletom Australijanca izgubio ravnotežu.

Džejms, koji se našao van balansa, pao je na rub terena, ali je njegova glava imala bliski susret sa kamerom NBA TV. I izvukla je deblji kraj. Naime, njemu je rasečena koža na temenu, krenula mu je krv, ali se nakon kraćeg „previjanja“ na zemlji, Lebron ipak oporavio.

Do kraja meča nanizao je 22 poena, 12 skokova i 8 asistencija, ali je to bilo premalo za trijumf nad razigranim „Ratnicima„.

(youtube: Ximo Pierto)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter