2
TimeOut

FOTO:STARSPORT

DRASTIČNA PROMENA: Zebre u Nišu postaju crveno-bele (FOTO)

Objavljeno: 12.06.15 u 14:11

Mnogi građani Niša koji su ovog jutra prolazili pored zgrade Suda u tom gradu prilično su se iznenadili kada su videli da su pešački prelazi na raskrsnici ofarbani u crveno-belo što je istina čest slučaj u evropskim gradovima.

U trenutku su mnogi pomislili da bi to možda moglo da bude delo navijača lokalnog Radničkog ili Crvene zvezde, ali u izjavi za Južne vesti svaku dilemu je otklonio Igor Trajković iz Odseka za saobraćaj grada Niša.

– Za sada ćemo eksperimentalno obojiti samo ovu raskrsnicu, pa ukoliko se pokaže kao dobar potez, u budućnosti ćemo u još nekim prometnim delovima grada učiniti isto, objasnio je Trajković.

FOTO: Južne vesti
FOTO: Južne vesti

Crvena boja na afaltu u saobraćajnoj signalizaciji nije retkost. Ovom bojom se u pojedinim državama obeležavaju, pored pešačkih prelaza i biciklističke staze na trotoaru, a u Beogradu je crvenom obeležena sredina velikih raskrsnica kao znak za zabranu zadržavanja.

0
0

2 Komentara

  1. Jedini razlog za ovako nešto je novi, tačnije stari, ali unapređeni vid pljačke. Nije im bilo dovoljno ono što ukradu prilikom nabavke i fakturisanja bele boje, pa su rešili da udvostruče količine farbe, uvećaju račune, i samim tim i svoju zaradu.
    Polovina od 2 je uvek veća nego polovina od 1.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter