0
Evropske lige

FOTO: realmadrid.com

BENITEZOVA PODUŽA LISTA ŽELJA: Ko bi mogao da pojača Real Madrid?

Objavljeno: 12.06.15 u 16:32

Novi trener Real Madrida Rafael Benitez ne gubi vreme, pošto je već napravio spisak želja i čelnicima kluba jasno stavio do znanja – potrebni su mu centralni vezni i desno krilo.  

Kako prenose madridski mediji, nakon što je završen transfer desnog beka Porta Danila i najverovatnije golmana Davida de Hee, Benitez želi da popuni prazninu i pojača konkurenciju na još dve pozicije – u centru veznog reda, kao i na desnom boku. 

Prvi na listi želja na poziciji centralnog veznog igrača je Marko Verati, a prema pojedinim navodima Real je spreman da izdvoji i 60 miliona evra, ali je pitanje da li će PSŽ pristati da se odrekne svog kreatora igre. 

Iza njega sledi Arturo Vidal iz Juventusa, a Real ima znatno veće šanse da angažuje njega umesto Veratija. Poslednje rešenje jeste Džofri Kandogbija iz Monaka, a već se spekuliše da je Real spreman da izdvoji 35 miliona za njegove usluge.

Za poziciju desnog krila konkurišu dvojica igrača – Marko Rojs iz Dortmunda i Rahim Sterling iz Liverpula. Rojs je po svemu sudeći izglednije rešenje, pošto je Liverpul u pregovorima sa Sitijem pokazao da će biti tvrd orah. 

Podsetite se i našeg teksta o mogućim taktičkim promenama Rafe Beniteza u Real Madridu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter