2
Domaći fudbal

ZVEZDA ČEKA PARE KAO OZEBLO SUNCE: A one stižu iz Saudijske Arabije

Objavljeno: 11.06.15 u 21:42

Rukovodstvo Crvene zvezde je muku muči sa novcem koji bi trebalo da stavi na raspolaganje novom treneru Miodragu Božoviću kako bi ovaj doveo igrače koji su mu neophodni, a sasvim nenadano pare bi mogle da stignu iz Saudijske Arabije.

Naime, kako saznaja portal redstarbelgrade.info crveno-beli su dobili zvaničnu ponudu za napadača koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici na Kipru – Ifeanija Onjila.

Navodno, neimenovani klub je spreman da izdvoji čak 450.000 evra za Nigerijca koji je pre dve sezone na Marakanu za nešto manju sumu novca stigao iz Javora iz Ivanjice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Istina, taj novac bi u Ljutice Bogdana stigao iz tri jednake rate, ali s obzirom kakvo je stanje sa finansijama u Crvenoj zvezdi nema sumnje da će i 150.000 evra biti više nego dobrodošle za ovaj prelazni rok.

0
0

2 Komentara

  1. odakle pare sad stizu … saudijske arabije ??? PREVARA … sta je sad PRODATO-POKLONJENO …??? da se opravda inirektno doniranje vlasti , drzavnom projektu – zvezdi . sve sam prijatelj do prijatelja navijaca sa severa … kako ih SRAMOTA nije , narod dobro zna kuda i kako se STARI DUGOVI, NOVI I BUDUCI DUGOVI … POMOCU VLASTI ZVEZDI POKRIVAJU … dzabe , to jr RUPA bez dna … to nekom odgovara … pa ovi sto za ulozeni dinar ili evric u RUPU , od naroda naplacuju DESET PUTA VISE u dogovorenim poslovima : ja tebi ti meni … pod nazoro , zna se koga … kroz cenu proizvoda i usluga … STA SVE NIJE POSKUPILO … ??? STA NIJE I STA NECE , SVE … SA CENAMA SE SVASTA DESAVA … DA SE DUGOVI OTPLACUJU ( promer struje : 12% poskupljenje od toga je struja 4,5 % poskupela sve ostalo ide nekom za pokrivanje troskova … a tu i zveuda spada ) . dovoljno je videti sastav UO zvezde … ko su ti ljudi ??? sta se od njih moze ocekivati … ??? posle 3 godine nevidjene PLJACKE naroda … da se PLJACKA zbog zvezdinih DUGOVA i NOVIH TROSKOVA … NASTAVI … ako , tako treba … da se vidi koliko ovi u i oko RUPE : ALAVI, BEZ OBRAZA I STIDA … i koliko jos narod moze da izdrzi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter