4
Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE: Pogledajte vezistu Santosa koji je na meti Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.15 u 00:20

Partizan bi mogao iz Brazila da dovede veliko pojačanje na sredini terena.

Naime, reč je o 24-godišnjem fudbaleru Santosa Markinjosu Gabrielu čija je cena 750 hiljada evra. Brazilac je u tim u kome nastupa Robinjo došao kao pozajmljeni fudbaler Al Nasera, ali se nije naigrao fudbala. To bi mogao da iskoristi Partizan i dovede Markinjosa u Humsku.

Šampion Srbije je takođe blizu rešenja na poziciji štopera, pošto bi Zoran Rendulić mogao da zameni crni dres Čukaričkog za crno-beli u Partizanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Pogledao sam ceo snimak, svih 16minuta pazljivo. I utisak je da Markinjos nije nista poseban fudbaler. To sto je on na par utakmica pretrcao i dao neke finte je nista… To mogu i Partizanovi klinci da urade. Ima boljih za te pare.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko zna ciji si ti snimak odgledao , posto ovaj traje 21:09 a ne 16 minuta , A to sto mogu „nasa deca“ to niko ne moze , da sa 17 godina pocnu da jure starlete i vise po splavovima , ovaj decko je samo u ovom klipu pokazao vise nego sva nasa deca zajedno !

      0
      0
      Odgovori
      • Ti mislis da ovaj nece ici na splavove kada dodje u Beograd? Ne budi smesan. Igrac je ocajan. Vratiti provereno i dovoditi mlade iz skole. Nema nama LS dok menjamo 6 igraca prve postave. Nema vremena za uigravanje. Ima na YT jos njegovih snimaka, a snimak je isti samo sto na onom koji sam ja gledao nemas ponavljanja jedne finte 30puta. Ima i boljih za te pare od Markinjosa

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter