3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE U HUMSKOJ: Odlaze štoperi da rasterete budžet, Brazilac Markinjoš stiže, ali…

Objavljeno: 11.06.15 u 10:32

Gotovo svakodnevno dešavaju se promene i velike aktivnosti u fudbalskom klubu Partizan, a ima i novih informacija o dolasku Brazilca Markinjoša, koji je donedavno koštao čak pet miliona evra.

Brazilac je viđen kao zamena za odlazećeg Andriju Živkovića, o čemu smo vam sinoć pisali, ali to možda neće biti u dugom roku. Naime, informacije koje stižu kažu da će Gabrijel Markinjoš, kako mu glasi puno ime, u Humskoj ostati samo šest meseci, i to samo na pozajmici, kako bi pomogao crno-belima da se domognu jedne od grupnih faza evropskih takmičenja.

Takođe, dosta je aktivnosti i u suprotnom smeru, a Partizan bi pre svih trebao da napusti štoper, i po potrebi zadnji vezni, Branko Ilić. On u Humskoj važi za jednog od igrača sa najvećom platom – čak 160.000 na godišnjem nivou.

To bi moralo da se redukuje, ukoliko crno-beli žele da dovode inostrana pojačanja, a kako Slovenac ima ponudu Goctepea iz Izmira, sva je prilika da će napustiti Humsku ovog leta.

Takođe, put inostranstva mogao bi i Miloš Ostojić, koji nikako nije uspevao da se izbori za veću minutažu u timu. ‘Sport’ piše da bi mogao na pozajmicu, i to u Izrael, odakle ima ponudu.

I tu nije kraj pomeranjima u odbrani Partizana, pošto će usled odlaska Vladimira Volkova, konkurenciju na poziciji levog beka pojačati Stefan Aškovski, fudbaler koji je prošlog leta otišao u Makedoniju na pozajmicu u Škendiju.

Takođe, Nemanja Kojić dobio je zeleno svetlo od uprave u potrazi za novim klubom, a za napadača crno-belih interesuju se klubovi iz Nemačke i Turske.

Nema sumnje da nas očekuje burno leto u fudbalskom klubu Partizan…

0
0

3 Komentara

  1. Askovski ce biti odlicna zamena na levom beku, ne znam sto smo ga sutirali i terali na pozajmice svih ovih godina… Zivi bili, pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Само да више оде тај остојић каква рупа плус увек је био повређен

    0
    0
    Odgovori
  3. Mora se dovesti adekvatno resenje za pozicije u odbrani, nekog kreatora igre pored Sase Ilica i nekog brzeg da pravi prevagu i stalnu opasnost u protivnickom napadu, a za napad dovesti nekog obavezno npr stil kao Mitrovic, Borha, Wilfried, Doumbia, takvih je u Africi pun k**ac, a uopste nisu skupi, a kasnije se i mogu uvaljati za sasvim lepu cifru, i sa takvom ekipom gde ima novca prodajom par nepotrebnih igraca i time popuniti rupu sa nekim boljim na njihovoj poziciji i furaj, spartaj po Evropi i JEBI!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter