0
Evropske lige

STIGLA PONUDA REALA ZA KURTOU: Čelsi originalno odgovorio

Objavljeno: 11.06.15 u 23:57

Iker Kasiljas sigurno napušta gol Reala, a ko će ga zameniti na tom mestu i dalje nije potpuno jasno pošto su u igri dva mlada kvalitetna čuvara mreže koja iza sebe već imaju nekoliko sezona u kvalitetnim ligama, a aznimljivo da su obojica bili članovi gradskog rivala Atletika.

Činilo se da je gotovo izvesno da će to biti Kasiljasov kolega iz reprezentacije i aktuelni golman Mančester Junajteda David de Hea, međutim vest koja stiže za Ostrva je kontradiktorna sa tom pretpostavkom.

Naime, Englezi tvrde da je Real već poslao ponudu londonskom Čelsiju vrednu 37 miliona evra za Tiba Kurtou, ali im je sa Stamford Bridža stigao brzi odgovor da „kraljevski klub“ može da vodi njihovog golmana samo ukoliko udvostruči ponudu odnosno da budemo tačniji obrnuli su cifre i zatražili 73 miliona evra.

U svakom slučaju Real neće proći jeftino u potrazi za novim golmanom pošto i De Hea ima važeći ugovor sa Mančester Junajtedom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter