0
Ostali sportovi

foto: ŽRK Radnički

ŠAMPIONKE SE POJAČAVAJU: Vanja Lukić postala ‘Tigrica’ (FOTO)

Objavljeno: 11.06.15 u 19:55

Igre koje je talentovani pivot Vanja Lukić pružala u timu Voždovca nisu prošle nezapaženo iskusnom strategu Radničkog Aleksandru Radosavljeviću. Rukovodstvo Kragujevčana je zato odlučilo da angažuje mladu Beograđanku.

 – Pratio sam je i pratim već duže vreme, čak sam je u jednom periodu i trenirao. Reč je o 21-godišnjakinji koja igra na mestu pivota i smatram da kod nje ima dosta prostora za napredak, kako individualni tako i u taktičkom smislu. Čvrsta je, požrtvovana i uz rad sa ostalim devojkama očekujem od nje brz i veliki pomak u igri i da će se vrlo brzo uklopiti u sistem igre koji gajimo – jasan je šef struke Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Foto: ŽRK Radnički
Foto: ŽRK Radnički

Zadovoljna je i Vanja.

 – Zadovoljstvo mi je što sam postala deo šampionske ekipe. Nadam se da ću opravdati poverenje trenera i uprave kluba, daću sve od sebe da pomognem ekipi da i u novoj sezoni ponovimo uspehe iz prethodne. Većinu devojaka već poznajem i verujem da ću se brzo uklopiti – reči su novopridosle Tigrice Vanje Lukić.

  Ugovor je sklopljen na dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter