0
Fudbal

PROBLEMI ZA BRAZIL: Povredio se Danilo, Dani Alveš zaradio poziv

Objavljeno: 11.06.15 u 08:42

Iskusni bek Barselone, Dani Alveš, pozvan je u reprezentaciju Brazila kako bi učestvovao na predstojećem „Kopa Amerika“ pošto je svoje učešće morao da otkaže novi igrač Real Madrida, Danilo, koji je zaradio povredu članka.

Nesrećni Danilo zaradio je povredu u pobedi njegovog tima nad Meksikom od 2:0 i moraće da propusti Prvenstvo Južne Amerike. Umesto njega selektor „KariokaKarlos Dunga odlučio je da angažuje Barsinog 32-godišnjeg igrača.

Dani Alveš se već neko vreme nije nalazio u planovima selektora, pošto je poslednji meč za dres s državnim grbom odigrao još na Mundijalu prošle godine, kada je njegova selekcija pregažena sa 7:1 u polufinalnom duelu sa Nemačkom.

– Danilo, nažalost, nije uspeo da se opravi od zadobijene povrede desnog članka u kratkom vremenskom periodu, pa je bio prinuđen da ode na rehabilitaciju u Madrid – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Brazila.

Srećom po doskorašnjeg igrača Porta, njegova povreda nije toliko ozbiljna da bi uticala na start sezone i nastupe na „Santjago Bernabeuu“ od prvog dana.

– Danilo je četvrti igrač koji je otpao sa spiska od 23 igrača zbog problema sa povredama. Trener Dunga je nedavno izgubio Luiza Gustava, Dijega Alveša i Marsela – dodaje se u saopštenju FSB.

– Umesto povređenog Danila, šansu će dobiti bek Barselone, Dani Alveš – potvrđeno je zvanično iz FSB.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter