2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI OTKAZ ZA MLADU REPREZENTACIJU: FSS kreće u poslednju ofanzivu na Mitrovića!

Objavljeno: 11.06.15 u 10:52

Nakon što je Filip Kostić obavestio Fudbalski savez Srbije da neće igrati za našu selekciju na predstojećem Evropskom prvenstvu za mlade u Češkoj, još jedan važan šraf ekipe Mladena Dodića je otkazao svoje učešće.

‘Orlići’ do 20 godina oduševljavaju srpsku fudbalsku javnost na Mundijalitu na Novom Zelandu, očekivanja su srazmerna i od mlade i A selekcije, ali selektora mlade selekcije nikako da zaobiđu problemi oko sastava tima.

Naime, posle fudbalera Štutgarta Filipa Kostića, svoje učešće na EP u Češkoj otkazao je i napadač Nikola Stojiljković. Povreda je ipak bila jača od želje napadača Čukaričkog da zaigra u dresu sa nacionalnim grbom.

– Šteta je što smo ostali bez napadača Čukaričkog, bio je u sjajnoj formi proteklog proleća. Stojiljković je želeo da putuje i povređen, ali moramo da pozovemo novog igrača – izjavio je Mladen Dodić, a prenosi ‘Žurnal’.

To je onda veliki problem za selektora mladih nada, pošto je iovako ‘tanka’ konkurencija u špicu. Zato je Fudbalski savez Srbije krenuo u potpunu ofanzivu na Aleksandra Mitrovića, fudbalera koji je pokazao veliku želju da zaigra za mladi tim na EP u Češkoj, ali mu klub to ne dozvoljava.

Anderleht je dao obrazloženje da je za njih neprihvatljivo da im jedan od najbitnijih igrača izostane iz tima gotovo mesec dana, koliko bi Mitrović bio sa seniorskom, a zatim i sa mladom reprezentacijom.

Čelnici srpske kuće fudbala će pokušati još jednom da izdejstvuju dozvolu Anderlehta za Aleksandra Mitrovića, a ukoliko u tome ne uspeju, Dodić će morati da se okrene alternativi, koja nije poznata u ovom trenutku.

0
0

2 Komentara

  1. Uvesti kao sto je Djordjevic uveo,neces da igras za mladu reprezentaciju,ne mozes ni za A,pa cemo da vidimo ko ce u buducnosti da otkazuje repki.Ima 20 godina i misli da je zvezda,i posle se pitamo sto imamo losu A reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter