0
Fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

NA PRVOM MESTU JE ZDRAVLJE: Stoiljković lakše povređen, ali ne igra na EP

Objavljeno: 11.06.15 u 15:45

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković neće imati dugu pauzu zbog povrede, ali će ipak propustiti prvenstvo Evrope u Češkoj, izjavio je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević.  

Napadač Čukaričkog Nikola Stoiljković je pre tri dana u prijateljskom meču fudbalske reprezentacije Srbije do 21 godine povredio koleno.

– Vrlo dobro se zna da je za Čukarički reprezentacija prioritet. Posle konsultacija sa našom lekarskom službom i detaljnih pregleda odlučeno je da je za igrača najbolje da se vrati sa priprema reprezentacije i da se oporavlja pod nadzorom klupskih lekara. Povreda nije teže prirode i očekujemo da će Stoiljković uskoro biti u odgovarajućem trenažnom procesu kako bi spreman dočekao početak nove sezone 2. jula na startu kvalifikacija za Ligu Evrope. Žao nam je što će naš igrač propustiti takmičenje u Češkoj, međutim, u ovoj situaciji moramo pre svega da vodimo računa o njegovom zdravlju. Stoiljković će biti deo ekipe koja u subotu putuje u Austriju na pripreme, ali će naravno raditi po specijalnom programu prilagođenom njegovom oporavku – istakao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić je za završni turnir prvenstva Evrope do 21 godine pozvao četvoricu igrača Čukaričkog. Pored Stoiljkovića, na Dodićevom spisku su golman Nemanja Stevanović, desni bek Filip Stojković i vezni igrač Slavoljub Srnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter