0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NIJE U MISLIMA: Žigić čeka Engleze, a nada se Rusiji?

Objavljeno: 10.06.15 u 23:50

Prelazni rok u Srbiji još zvanično nije počeo, ali se uveliko nagađa o pojačanjima koja će doći u Crvenu zvezdu i Partizan.

Kada je reč o crveno-belima kao „bomba“ je odjeknula vest da bi naš najtrofejniji klub mogao da vrati u svoje redove gorostasnog napadača Nikolu Žigića. Ipak, od povratka 202 centimetra visokog napadača na stadion „Rajko Mitić“ najverovatnije neće biti ništa.

Naime, bivši reprezentativac Srbije ima veliku želju da ostane u Engleskoj, te će sačekati ponudu klubova iz Čempionšipa. Ako u Britaniji ne pronađe angažman Žigić bi mogao u Rusiju gde postoje zaineteresovane strane. To znači da srpski gorostas ne razmišlja puno o crveno-belom dresu. To mogu da potvrde i reči Nikolinog kuma Dragana Šarca.

– Mislim da je Nikola okrenut inostranstvu. Čuli smo se, ali da budem iskren nismo pričali o Zvezdi – rekao je Šarac za MocartSport, koji je prošle sezone bio pomoćnik Nenadu Lalatoviću u stručnom štabu crveno-belih.

Ipak, naš narod kaže „nikad ne reci nikad“…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter