0
Evropske lige

ŽOZE MURINJO: Želimo da zadržimo Matića i Ivanovića

Objavljeno: 10.06.15 u 09:09

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, izjavio je da je plan broj jedan njegovog kluba tokom narednog leta da zadrži najbolje igrače u klubu.

Ipak, popularni „Gospodin Posebni„, dodao je da će njegov klub pokušati da angažuje nekoliko novih igrača.

Čelsi će, kao što se i očekivalo, tokom leta pokušati da pronađe napadača koji bi mogao da zameni legendarnog Didijea Drogbu koji je napustio klub nakon osvajanja nove titule.

– Tokom ranijih sezona bio sam vrlo srećan kada bih prodavao igrače, čak i one dobre. Međutim, ove godine neće biti tako i neću prodavati igrače, pošto je pravi izazov zadržati ih – rekao je Portugalac.

– Imamo jasan plan ovog leta, prioritet je da u klubu zadržimo Edena Azara, Matića, Ivanovića, Dijego Kostu i Fabregasa – objasnio je Murinjo.

– Što se novih imena tiče, smatram da su nam potrebna tri igrača, napadač pošto smo izgubili legendu kluba, Drogbu. Defanzivac i jedan vezni igrač, čisto da podignu kvalitet tima i povećaju konkurenciju. Uvek je potrebno sveže krvi u timu – smatra Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter