4
Domaći fudbal

FOTO: Valeri Bojinov/UFFA.com

VESTI IZ HUMSKE: Nekada zvezda Serije A ponuđena Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.15 u 22:21

Fudbalskom klubu Partizan danas je stigla zanimljiva ponuda da potpiše ugovor sa igračem koji je nekada žario i palio terenima na „Čizmi“.

Reč je o bivšem napadaču Lećea, Fiorentine, Mančester sitija i Parme, 29-godišnjem Valeriju Božinovu. Ipak, kako prenosi MocartSport, uprava crno-belih je odbila ponudu, pošto je karijera bugarskog reprezentativca u velikom padu, o čemu govori i podatak da ga se odrekao italijanski drugoligaš Ternana.

(Izvor: YouTube/Neik)

Valeri Božinov je odigrao 46 utakmica za selekciju Bugarske i postigao je šest golova. Partizanu je bio nuđen i u vreme „vladavine“ Dragana Đurića.

0
0

4 Komentara

  1. PA I SAD NIJE LOS GLEDAO SAM NJEGOVU STATISTIKU ODLICAN JE ZA NAS I NASU EKIPU JER ON IMA BOLJU STATISTIKU VISE OD BILO KOG FUDBALERA U NASEM TIMU MUSLIM NA GOL UCINAK TAKO DA BI BILO DOBRO DA GA UZNEMO KAD GA VEC NUDE AKO NIJE JOS JEDNA SALA ILI LAZ

    0
    0
    Odgovori
  2. Suplja prica,nista vise…. Sve tako u krug svake godine…
    eno dvojica iz arsenala slobodni… Abu diaby i neki miaichy ili kako vec.. kad Wenger nije napravio od njih igrace valjda ce Partizan…

    0
    0
    Odgovori
  3. Koja je ovaj lik bio ubica nekada… :/ nama i preostaje jedino da vracamo u igru propale igrace ili da razvijamo mlade talente, za prave igrace trebaju milioni koje nemamo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter