1
Ostali sportovi

VANDALIZAM U SAD: Brutalni udarci rukama i nogama, nakon kojih je Rašović dobio potres mozga (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.15 u 12:12

Vaterpolisti Srbije doživeli su četvrti poraz na turneji u Americi od te reprezentacije, a ono što je obeležilo ovaj duel dve selekcije jeste nesportski potez jednog igrača SAD kada je srpski vaterpolista Strahinja Rašović posle udarca nogom dobio potres mozga.

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je rano jutros u Čikagu i četvrtu pripremnu utakmicu protiv selekcije SAD sa 14:13 (2:2, 3:4, 6:4, 3:3). Izabranici Dejana Udovičića, selektora SAD, do pobede su došli u poslednjem sekundu, posle isključenja srpskog kapitena Živka Gocića.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Dušan Mandić sa tri gola, po dva su postigli Filip Filipović, Gavril Subotić i Nikola Jakšić, a po jedan Živko Goćić, Slobodan Nikić, Milan Aleksić i Andrija Prlainović.

Ipak, ono što je obeležilo ovaj meč jeste divljački start Džesija Smita nad Strahinjom Rašovićem, posle kojeg je srpski vaterpolista istog trenutna napustio bazen, a vrlo brzo i prebačen u bolnicu gde mu je ustanovljen potres mozga.

Strahinja Rašović je posle udarca ili udaraca Džesija Smita sam napustio bazen zatraživši pomoć. Odveden je u bolnicu gde je proveo nekoliko sati na snimanju. Konstatovan je lakši potres mozga , lom jagodične kosti. Pored njega su bili sve vreme Goran Čanković, Aleksandar Janik, zatim su došli Dejan Savić, Milorad Krivokapić i Nemanja Marijan – naveli su na zvaničnom sajtu VSS-a.

Na snimku od 53:47 možete videti kako je taj brutalan duel izgledao.

(youtube / USA Water Polo)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter