3
Košarka

FOTO: STARSPORT

GAGI U NEOBIČNOJ ULOZI: Grobari će biti potpuno oduševljeni kada ovo vide! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.15 u 19:36

Šta prvo pomislite kada čujete rečenicu: Nemojte se ljutiti što sam zaćutao za trenutak? Naviajči Partizana, naročito zaljubljenici u igru pod obručima, imaju samo jednu asocijaciju… Istanbul 1992. godine. Objašnjenje nije potrebno!

Partizan to radi potpuno drkčije od drugih. Juče smo imali priliku da vidimo da se u šopu mogi naći leptir mašne sa grbom Partizana, a danas je predstavljen jedan drugi proizvod. U ulozi manekena našao se kapiten Dragan Milosavljević. 

Gagi
Foto: KK Partizan

 

Majica sa suluetom Saleta Đorđevića i natpisom istorijskog rezultata, najsvetlijeg u istoriji kluba, može se kupiti po ceni od 1400 dinara, na ulazu u halu Pionir.

Eto prilike da častite sebe i baš u ovoj majici bodrite crno-bele u finalu pljej-ofa (da ne naglašavamo da se na taj način pomaže klubu, navijači to već znaju i rade)…  ‘Bacite’ pogled i na brojke uoči finalne serije.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter