0
Evropske lige

ĆOLO SIMEONE OPIPAVA PULS: Tevez ima sve što je mojoj ekipi potrebno!

Objavljeno: 10.06.15 u 15:46

Argentinski stručnjak na klupi Atletika iz Madrida vrlo pohvalno je govorio o svom sunarodniku iz Juventusa Karlosu Tevezu, što bi mogao da bude početak ‘koketiranja’ dvojice Argentinaca i eventualne buduće saradnje.

Dijego Simeone je imao prilike da se uveri u mogućnosti Karlosa Teveza ove sezone u direktnim okršajima Juventusa i Atletika i iako u tim mečevima grupne faze Lige šampiona, argentinski napadač je oduševio svog sunarodnika na klupi Madriđana.

– Istina, nisam razgovarao sa Tevezom, ali znam da klub pregovara sa njegovim menadžerom – rekao je argentinski stručnjak o zemljaku u intervjuu za španski ‘As’.

O Tevezu Simeone ima samo reči hvale…

– Teves ima sve ono što je potrebno, a pre svega temperament i energiju koji su možda važniji od njegove sposobnosti da postiže toliko golova, koliko daje po sezoni. Bio bi idealno rešenje za Atletiko – rekao je Simeone.

Tevez je u karijeri branio boje Boke Juniorsa, Korintijansa, Mančester Junajteda, Vest Hema i Mančester Sitija, a od 2004. godine je član argentinske reprezentacije za koju je na 66 mečeva postigao 13 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter