0
Evropske lige

FOTO: juventus.com

ALVARO MORATA: Šta će mi srebrna medalja, ne želim da se sećam finala!

Objavljeno: 10.06.15 u 12:32

Ubedljivo najbolji pojedinac u ekipi Juventusa, makar u završnici ove sezone i Lige šampiona, Alvaro Morata bio je neutešan posle poraza od Barselone u finalu najelitnijeg takmičenja.

Alvaro Morata je potpuno eksplodirao ove sezone od dolaska iz Reala u Juventus. Šlag na torti bio je kada je sa dva gola u dva meča protiv ‘svog’ Reala izbacio bivši klub i to u Madridu. Ipak, neutešan je posle poraza od Barselone u finalu Lige šampiona.

– Ne želim uopšte da se sećam toga, bili su to teški dani. Poraz u finalu Lige šampiona je velika stvar. Pre finala nekoliko puta sam se budio noćima i razmišljao da već sada igram finale – to je bio san za mene, jedva sam čekao – rekao je Morata.

Čak ne želi ni da se seća bilo čega sa ovog meča, iako je bio strelac gola kojim je Juventus izjednačio i preuzeo potpunu kontrolu utakmice.

– Posle meča nisam menjao dres ni sa kim. Ne želim nikakva sećanja na tu utakmicu. Nisam čak ni uzeo srebrnu medalju, ne želim da imam srebrne medalje kod kuće – dodao je Španac.

Međutim, svima je, pa i Morati, jasno da je Juventus izgubio od trenutno najboljeg tima na svetu.

– Moramo odati priznanje Barseloni i njenom treneru. Moramo takođe znati da gubimo – zaključio je Morata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter