1
Domaći fudbal

FOTO: STARSSPORT

U ZVEZDI GA NE ŽELE: Napadač ima ponude iz celog sveta

Objavljeno: 09.06.15 u 10:22

Svojevremeno je Crvena zvezda dala čak 400 hiljada evra prilikom njegovog dovođenja na Marakanu, a sada bi ga prodala i za dvostruko manje novca ukoliko neko bude želeo da plati.

Nekadašnji igrač ivanjičkog Javora Ifeani Onjilo prethodnu sezonu je proveo u redovima kiparskog Ermisa, a čini se da ni on, ali ni čelnici Crvene zvezde nemaju nameru da nastave saradnju pa će se potražiti najbolje rešenje za obe strane.

Prema rečima samog igrača njegov menadžer radi na pronalaženju novog kluba, a navodno već ima ponude od pojedinih španskih, portugalskih, francuskih, moldavskih, italijanskih, kineskih i klubova iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Nigerijac ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2017. godine, a dobra preporuka su mu čak 15 postignutih golova u prvenstvu Kipra u prethodnoj sezoni.

0
0

1 Komentara

  1. Covjek dao 15 golova u jacoj ligi od jsl i nema mjesta u czv. Hahahaha, koji cirkus od malog kluba sa istog kalemegdana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter